Ak ja ak ja, hvad er en hjemmeside uden kæledyr... ;o)

Hele manageriet startede med, at vi købte et lille marsvin i julen 1996. Ham kaldte vi Frederik - desværre var vi nødt til at lade ham aflive ganske kort tid efter, da hans tænder voksede så skævt, at han ikke kunne tage føde til sig.

Så måtte vi jo ud at købe en ny "Frederik" - det blev i form af en lille dværgvædder. Hun lignede bare ikke en "Frederik", så vi omdøbte hende hurtigt til at hedde "K'ninen".

Kaninen - Muddi
K'ninen - Muddi blandt venner
født december 1996 - død 2. oktober 2002

Kaninen


Sommeren 1998 flyttede vi, K'ninen flyttede med.

En kold vinterdag lod vi os friste - vi måtte have en lille kattekilling. Han "lystrer" i dag navnet Homer, Homie, Homsie, Homster osv. Han er godt nok en livlig lille fætter - men vi håber det aftager en smule med alderen. De første 2-3 måneder vækkede han os hver morgen klokken 5 - dejligt.... Nu lader han os heldigvis sove så længe vi lyster!


Homie

Katten Homer (Homie)
født 23. december 1998


Homie igen

Her er han lidt for tæt på kamaraet...

Homie igen


Endnu et billede af Homer

Ja, så skete det - endnu en lille kat flyttede den 5. maj 2000 ind på vores ydmyge 77 m2. - Hun lyder navnet Pointer og er fra samme kuld som Homsie (hun er "arvet" fra vores ven Jens). Billedet er taget med vores web-cam, så det er en smule sløret :o)


Pointer i kærestens favn


M A N G E    F L E R E    B I L L E D E R
og ja - vi har købt et digitalt kamera :-)